През 2007 г. медиите гръмнаха с тази сензация.  Най-голямото момиче

...
През 2007 г. медиите гръмнаха с тази сензация.  Най-голямото момиче
Коментари Харесай

Преди 15 години се роди момиченце, тежащо почти 8 кг – ето как живее и изглежда днес бебето-гигант (СНИМКИ)

През 2007 година медиите гръмнаха с тази сензация.  Най-голямото момиче на планетата бе родено в Алтайския край – при раждането си то тежеше близо 8 кг, което е връх, непостижим до през днешния ден. И по този начин – по какъв начин живее през днешния ден бебето-гигант и по какъв начин наподобява? Ще ви разкажем, само че дано стартираме изначало:

Пред 2007 година Татяна Халина чака 11-ото си дете. Бременността й протича нормално. Лекарите споделят, че всичко е наред.

Когато идва време за раждане, Татяна отива в родилния дом в Алейск.

И тогава всичко потегля не по проект. Раждането се забавя и се постанова лекарите да създадат цезарово сечение. Най-голямото дете, което е забелязано в болничното заведение преди този момент, тежи 4 кг. А новороденото момиченце доближава съвсем 8 кг! Точното й тегло е 7 кг 750 година, а височината й е 56 см.

 бебе колос

 бебе-гигант

Татяна изпитва боязън, че такова дете ще има здравословни проблеми. Лекарите се съгласяват, че феноменалното тегло е породено от проблеми в развиването.

Бебето е преглеждано дълго време. Поставят му разнообразни диагнози. Но те по този начин и не са потвърдени. Момиченцето е изцяло крепко.

 тежко бебе

Живот в огромно семейство

Бебето е кръстено Надежда. Журналистите схващат за случая и семейство Халини не слизат от заглавията в пресата.

Благодарение на вниманието на пресата животът им става по-лесен. Внимателни хора от цялата страна стартират да оказват помощ на Халини. И локалната администрация отдели пари за децата.

 най-тежкото бебе

Бащата на фамилията, Виктор Халин, който е боен, получава ведомствен 3-стаен апартамент с повърхност 56 кв.м. В новата квартира са настанени двамата възрастни и 11-те им деца.

На фамилията са подарени компютър, фотоапарат, спално долни дрехи, облекла. Хората подаряват и хранителни артикули на известното огромно семейство. Носят им сладки дарове за празниците.

Междувременно по-големите деца порасват и се изнасят да живеят отделно. Татяна към този момент не иска да ражда още веднъж. В последна сметка всяко последващо дете се оказва по-голямо от предходното.

В учебно заведение

Междувременно дребната Надя порасва. Когато идва време да отиде в 1 клас, тя не се различава от връстниците си. Височината и тежестта й се възстановяват. И лекарите към момента не са й разкрили никакви болести.

 Надя 1 клас

Момичето се оправя добре в учебно заведение. Тя е радостно и общително дете. Разбира се добре с всички. Надя е научила изкуството на взаимоотношенията вкъщи. Всъщност в едно огромно семейство всички са толкоз разнообразни и всеки би трябвало да може да откри метод към другия.

 Надя Халина

Сега Надя е на 15. Мечтае да стане доктор или здравна сестра. Момичето е почнало да се приготвя за банкет в здравната академия. Желаем й откровено триумф!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР